A Szépkorúak Klubja

Szépkorúak voltak, vannak és lesznek. Rákoscsabán sokáig az edző téri nyugdíjas klubban jöhettek össze az aktív idősek, amikor azonban az bezárt, a Rákoscsabai Baptista Gyülekezet nyitott ajtót a társaságunknak, hogy folytathassuk klubéletünket. Hetente egyszer, csütörtökön 15 órakor kezdjük az alkalmainkat a gyülekezet Velez István Gyülekezeti Házának nagytermében. (1171 Budapest Zrínyi utca 38.)

Minden hónap első alkalmán a lelkünkkel foglalkozunk, énektanulással, versmondással, bizonyságtételekkel. Csatlakoztunk a Szívpárna mozgalomhoz is (www.szivparna.hu). Bátorít bennünket az a puszta tény, hogy minket, szépkorúakat is használhat még a hatalmas Isten, hiszen minden ember élete akkor teljesedik ki igazán, amikor az Ő kezében eszközzé lesz a mások javára. A mindannyiunk által szeretett beszélgetős foglalkozások közben készülnek el a szívpárnák. Működésünkhöz állandó jelleggel hozzátartozik a hetenkénti gyógytorna is.

Kis házi perselyünkre támaszkodva már többször voltunk közös kirándulásokon is.

Jelenleg 25 tagunk van, akiknek életkora 65 és 90 év között mozog. A többség nem a gyülekezet tagja. Szeretettel várjuk magunk közé a csatlakozni vágyókat!

Szívpárna program Rákosmentén